Hundos Hondenbench model DK maat M links
Hundos Hondenbench model DK maat M links
Hundos Hondenbench model DK maat M links
Hundos Hondenbench model DK maat M links
Hundos Hondenbench model DK maat M links
Hundos Hondenbench model DK maat M links
Hundos Hondenbench model DK maat M links
Hundos Hondenbench model DK maat M links

Product omschrijving Product specificaties Downloads

Opzoek naar een stevige, degelijke en veilige hondenbench? De Hundos Hondenbench model DK maat M biedt de uitkomst! Geef uw hond een veilige en geborgen plek in huis.

De Hundos hondenbenches zijn ontwikkeld met de nadruk op veiligheid voor de hond. Door het gebruik van degelijke materialen is deze bench voor een hond praktisch onverwoestbaar. De hond kan zich niet bezeren aan de spijlen en ontsnappen is onmogelijk. De kooi is licht van gewicht. De Hundos Hondenbench model DK maat M wordt met oog voor design geproduceerd in Nederland en als bouwpakket verzonden.

Design

Deze luxe hondenbench is ontwikkeld met oog voor de geborgenheid van de hond. Door de keuze van twee open wanden met spijlen en twee dichte wanden met platen voelt de hond zich thuis en veilig in de bench.

De deur van deze bench bevindt zich in de korte wand. De draai richting van de deur kan naar links of naar rechts. Het hang en sluitwerk is van degelijk ijzer. Door het plaatsen van een deuraanslag kan de deur van de kooi nooit naar binnen in de bench vallen. Daarnaast is de grendel van de bench voorzien van een drukknop, zo kan de hond nooit uit zichzelf de bench openen.

Deze hondenbench wordt geproduceerd van geanodiseerd aluminium en het plaatwerk is grijs kunststof met een honingraat structuur voor extra stevigheid. Dit kunststof is volledig te recyclen. Verder is deze kunststof plaat thermisch en akoestisch isolerend. De aluminium hondenbench is door de keuze van het materiaal licht in gewicht en erg makkelijk te reinigen. Een vochtige doek met zeep is voldoende om smeer en haren te verwijderen uit de bench. Zo blijft uw hond schoon en kan de Hundos Hondenbench model DK maat M lang mee.

De bench wordt geleverd als bouwpakket, de bouwinstructie is duidelijk en wordt standaard meegeleverd. De online versie voor de links draaiende deur, vindt u hier en voor de rechts draaiende deur, vindt u hier. Wanneer de bench juist is gemonteerd moet deze stevig en degelijk staan. Dit zorgt ervoor dat de kooi geen geluid maakt wanneer uw hond beweegt.

Veiligheid

Door de diameter van 16mm zijn de spijlen in de deur- en spijlpanelen door de hond bijna onmogelijk te verbuigen. Waar bij andere hondenbenches uw hond zich kan bezeren wanneer deze kauwt op de spijlen of het gaas, is dit bij de Hundos Hondenbench model DK maat M absoluut niet het geval. Door de kleine spijl afstand is ook ontsnappen praktisch onmogelijk.

Accessoires

Wanneer u uw bench aanschaft voor uw puppy, is de bench vaak te groot. Dit geeft problemen bij het zindelijk krijgen van uw hond. Wanneer de de bench te groot is voor uw hond, dan is uw viervoeter sneller geneigd om zijn of haar behoefte in de bench te doen. Met een benchverkleiner gaat u dit probleem tegen. De benchverkleiner zorgt ervoor dat de puppy zich meer geborgen voelt in de bench en de puppy zal op zijn eigen plek niet zo snel zijn behoefte doen. 

Naast de benchverkleiner zijn er nog meer verschillende accessoires te verkrijgen voor de Hundos hondenbenches. Zo kunt u kiezen voor een rubbermat op de bodem van de bench, deze verminderen trillingen en zorgen voor een goede ondergrond voor u hond. Ook kunt u kiezen voor een benchkussen. Benchkussens verminderen tocht, zijn goed voor de gewrichten en biedt een comfortabele ondergrond voor uw hond. Hebt u liever een vetbed? Ook deze zijn op maat voor de Hundos hondenbenches en bieden dezelfde voordelen als een benchkussen. Naast benchkussens, rubbermatten en vetbedden voor in de bench bieden wij ook bijbehorende drink/ voerbakken. Deze kunnen worden gemonteerd aan de spijlen van de deur of zijwand van de kooi. Tot slot kunt u kiezen voor een bijbehorend wielenframe voor de Hundos Hondenbench model DK maat M zo kunt u uw product gemakkelijk verplaatsen.

Productspecificaties

  • Gewicht10 kg
  • Voorraad2
  • Artikelcode800815
  • EAN9505126654652

Hundos Hondenbench model DK maat M links

Merk: Hundos

€--,-- AVP: €--,--
  • Bestel er 10 en krijg 3% korting totaal prijs: €--,--

Levertijd: 1-2 dagen

Downloads