ProCyoN Agility professionele FCI Horde
ProCyoN Agility professionele FCI Horde
ProCyoN Agility professionele FCI Horde
ProCyoN Agility professionele FCI Horde

Product omschrijving Product specificaties Downloads

Deze  horde voldoet aan de FCI richtlijnen en is geschikt voor professioneel dagelijks gebruik.

Mensen kopen vaak professionele FCI hindernissen, omdat deze zijn ontworpen en gebouwd volgens de officiële specificaties van de Fédération Cynologique Internationale (FCI), de internationale organisatie die verantwoordelijk is voor het reguleren en bevorderen van hondensporten zoals agility.

Het gebruik van FCI-hindernissen is belangrijk voor atleten die willen deelnemen aan officiële wedstrijden, omdat ze moeten trainen met hindernissen die overeenkomen met de standaarden van de FCI. Daarnaast kunnen de hindernissen een hogere kwaliteit hebben dan andere hindernissen die op de markt verkrijgbaar zijn, waardoor ze langer meegaan en beter bestand zijn tegen slijtage en beschadiging.

Bovendien bieden professionele FCI hindernissen de mogelijkheid om verschillende configuraties te maken, zodat atleten hun trainingsroutine kunnen afwisselen en hun honden kunnen uitdagen met nieuwe uitdagingen. Dit kan helpen om de hond beter voor te bereiden op wedstrijden en ervoor zorgen dat de hond en atleet als team goed op elkaar zijn ingespeeld.

Maten:

Totale breedte 200 cm
Totale hoogte 100 cm

Maximale hoogte horde 63 cm
Minimale hoogte horde 9 cm
Maximaal 11 verschillende hoogtes mogelijk tussen de 9 en 63 cm.

Productspecificaties

  • Gewicht6 kg
  • Voorraad5
  • Artikelcode801467
  • EAN4260611141615

ProCyoN Agility professionele FCI Horde

Merk: ProCyoN

€--,--

Op voorraad

Downloads